sponsors wvgestel -samen uit samen thuys-

de volgende bedrijven sponsoren WVGestel.

WVGestel werkt samen met onderstaande bedrijven in het realiseren van mooie toertochten en , trainingen. Zonder de financiële ondersteuning van deze bedrijven zijn vele activiteiten moeilijk(er) realiseerbaar. WVGestel dankt haar sponsoren voor het mogelijk maken van onze sportieve ambities.. Speelt u ook met de gedachte om deze prachtige Wieler Vereniging Gestel te sponsoren, neem dan contact op met het Secretariaat. Email: contact@wvgestel.nl
Brasserie Thuys - Sint-Michielsgestel

brasserie thuys

Bij Brasserie Thuys in het centrum van Sint Michielsgestel, kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een kopje koffie, smakelijke lunch, heerlijk diner of gezellige borrel. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van tandems, me-movers en verschillende fiets en/of wandelroutes.

Brasserie Thuys is een plaats, waar liefde woont, herinneringen ontstaan en iedereen welkom is. De gastvrije bediening staat graag voor u klaar en biedt u een warm Thuys.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Onze keuken is geopend van 11.30 tot 16.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur.
De enthousiaste en creatieve koks verrassen u graag met diverse gerechten en gevarieerde borrelhapjes.
Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van tandems, Me-Movers en verschillende fiets- en of wandelroutes.

Wij kijken uit naar uw komst!

Markgraaf Tweewielers - Sint-Michielsgestel

markgraaf tweewielers

Of je nou op zoek bent naar een mooie e-bike, een stadsfiets voor dagelijks gebruik, of een nieuwe racefiets/MTB, wij hebben een fiets die bij jou past!

Vakkundige monteurs In onze professionele werkplaats staat ons team van vakkundige monteurs voor u klaar en voeren zij onderhoud en reparaties uit aan fietsen en e-bikes. Onze monteurs volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiets en e-bike gebied.

Uw fiets is bij ons in goede handen!

Operatie&Zorg - Sint-Michielsgestel

operatie&zorg

Operatie en Zorg levert hoogwaardige producten aan patiënten, orthopedisch chirurgen, trauma chirurgen, fysiotherapeuten, huisartsen, apothekers, ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra in Nederland. Operatie & Zorg ontzorgt de patiënt en de medisch professional volledig, door ook het logistieke proces rondom de producten te organiseren.

Dit gebeurt al meer dan 25 jaar met toewijding en passie!

Van de beste patiëntenoplossingen tot de hoogste servicegraad.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een bepaald product?

Yoga bij Ingrid - Sint-Michielsgestel

YOGA Bij Ingrid

Onze fijne en ruim opgezette yogastudio ligt in een bosrijke omgeving in Sint-Michielsgestel. Maar 10 minuten rijden vanuit 's-Hertogenbosch.
Vijf zeer deskundige yogadocenten hebben oog voor jouw tempo en jouw niveau. Jong, oud of beginner of gevorderd. Dat maakt niet uit. Kom zelf onze toegankelijke en open sfeer ervaren. Een sfeer waar we trots op zijn!

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN YOGA...
In een gehaaste wereld is écht tot rust komen ontzettend lastig. Daarom geloven wij en onze leden in de voordelen van alles wat yoga jou kan brengen. Onze leden vertellen jou graag over hun ervaringen.

'Yoga Bij Ingrid' brengt jou...
ONTSPANNING - KRACHT EN BALANS - BEWUSTWORDING - FLEXIBILITEIT

Point2Point Consultancy - Sint-Michielsgestel

Point2Point Consultancy

UITVOERING, INSPECTIE EN TOEZICHT RAILINFRASTRUCTUUR
Point2Point Consultancy B.V. beschikt over een veelzijdige en jarenlange ervaring op het terrein van (multidisciplinaire) bouwprojecten in de railinfrastructuur. Die ervaring loopt uiteen van project- en uitvoeringsbegeleiding tot ARBO V&G en Kabel & Leiding inspecties.

VEELZIJDIG DIENSTENAANBOD
Point2Point Consultancy B.V. beschikt over de kennis en de flexibiliteit die een vereiste zijn bij bouwprojecten op een rond het drukke Nederlandse spoorwegnet. Onze kennis van voorschriften en regelgeving is actueel en gedetailleerd. Ten aanzien van de snel veranderde omstandigheden stellen wij ons flexibel op. Wij zijn gespecialiseerd in projectleiding, directievoering- en toezicht en kabelcoördinatie. Samen met het opstellen van V&G-plannen, bijbehorende R.I. & E. en/of TRA's en het uitvoeren van ARBO V&G-inspecties, maken deze diensten deel uit van ons dienstenpakket. Tot onze opdrachtgevers behoren ProRail, spooraannemers en ingenieursbureaus.

BETROUWBAAR EN DESKUNDIG
Onze inbreng in bouwprojecten aan de spoor-infra kenmerkt zich door resultaatgerichtheid, integriteit, flexibiliteit, objectiviteit en transparantie. Daarmee is Point2Point Consultancy B.V. al gedurende langere tijd een betrouwbare en deskundige partij voor opdrachtgevers en partners bij multidisciplinaire bouwprojecten in de railinfrastructuur.

Den Ouden - SchijndelDen Ouden Groep is een familiebedrijf dat is opgericht in 1948.

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om onze positie in de markt te versterken en een groot klantennetwerk op te bouwen. Door te investeren in duurzame relaties zijn we nu in staat om onze klanten over de hele wereld optimaal te bedienen. Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen daarbij een sleutelrol.

Wij creëren oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving.
Dat doen we met slimme infrastructurele-, gezonde bodem- en circulaire bio-based producten en diensten.

Dagelijks werkt de Den Ouden Groep aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2-reductie. Met onze producten en diensten willen we bijdragen aan het gezond, vruchtbaar en leefbaar houden van onze wereld.

Bril en zo - SchijndelKleinschalig en betrokken, vriendelijk en gastvrij.

Maar ook deskundig, kwalitatief hoogwaardig, up-to-date en servicegericht. Dat is Bril en zo. In ons gezellige, monumentale pand in hartje Schijndel is iedereen van harte welkom voor een goed advies, een hip montuur, de juiste contactlenzen en de beste oogzorg van onze optometrist of orthoptist.

Maar natuurlijk ook voor een sportbril van Oakley, deze kan ook op sterkte met de techniek waar Oakley om bekend staat.

We zien je graag een keer in onze winkel!
Team Bril en zo

Immens Installatietechniek - Sint-MichielsgestelVeelzijdig, innovatief en servicegericht

Onze dienstverlening omvat een veelzijdig pakket aan duurzame oplossingen: van centrale verwarming, sanitaire voorzieningen, ventilatie, airconditioning en zonnepanelen voor particulieren tot een compleet pakket aan geavanceerde technische installaties voor de zakelijke markt. Of we nu bij u thuis komen of zakelijk met u samenwerken, u kunt altijd rekenen op een innovatieve en servicegerichte dienstverlening.

Gezond leefklimaat, duurzaam leefcomfort
Bij Immens is het onze missie om een gezond leefklimaat en duurzaam leefcomfort voor iedereen te realiseren. Dat doen we niet alleen door duurzame installaties te leveren, waaronder zonnepanelen, warmtepompinstallaties en (veel) meer, maar ook door in onze gehele bedrijfsvoering rekening te houden met mens, milieu en maatschappij. Zo werken we iedere dag aan de wereld van morgen.

Sponsors