clubkleding

WVGestel -Samen uit Samen Thuys-
Laatste update: 25-10-2022

We zijn op dit moment in contact met Bioracer voor de clubkleding, design, opties en mogelijkheden. Een update volgt zsm. Onderstaand alvast de eerste informatie.

WVGestel -Samen uit Samen Thuys- heeft een eigen kledinglijn.
We stellen het op prijs als je de clubritten in deze kleding fietst. Hierdoor zijn we goed herkenbaar als groep en geeft het uiteraard een mooie uitstraling.

Draag minimaal een clubshirt, clubbroek, en fietshandschoenen. Deze kledingstukken dragen de namen en logo’s van de sponsoren en maken het mogelijk deze kleding tegen aantrekkelijkere tarieven te kopen.

De kleding zal aan te schaffen zijn tegen een gereduceerd tarief.
Er is zowel een dames en heren lijn, en kan 2x per jaar online besteld worden wanneer de WVGestel webshop bij Bioracer geopend is.

Passen
LET OP: Bestelde clubkleding kan niet geruild worden. LET DUS OP dat je de goede maat bestelt.

De kleding van Bioracer kan 2x per jaar gepast worden bij Markgraaf Tweewielers, Victoriastraat 1, 5271 CK, Sint-Michielsgestel. Leden worden hiervan op de hoogte gebracht wanneer de paskleding beschikbaar komt.

Assortiment
Het assortiment en de prijzen van de diverse kledingstukken staan vermeld in de webshop. In de bijlage onder aan deze pagina wordt een korte toelichting gegeven. (pdf volgt…..)

Levering
Binnen 6 tot 8 weken na sluiting van de webshop kan de kleding worden opgehaald bij Markgraaf Tweewielers, Victoriastraat 1, 5271 CK, Sint-Michielsgestel. Van zodra de kleding klaar ligt, krijg je hiervan een bericht van de secretaris.

Ruilen
LET OP: Ruilen vanwege een verkeerde maat is helaas niet mogelijk.
Het is dus echt belangrijk dat je de kleding EERST past bij Markgraaf Tweewielers voordat je de bestelling plaatst.
Mocht de gekochte kleding jou niet (meer) passen, dan kan je de kleding zelf proberen te verkopen via een bericht op de WVGestel website. Stuur hiervoor een berichtje via het contact formulier.

Garantie
Indien de kleding niet voldoet aan de (redelijke) verwachtingen, dan kun je voor aanspraak op garantie contact opnemen met secretaris@wvgestel.nl
WVGestel zal op dat moment contact opnemen met Bioracer om de klacht te bespreken.

Vragen
Vragen omtrent de WVGestel clubkleding kunnen gesteld worden via secretaris@wvgestel.nl

 
 

Kleding Leverancier:

Voorbeelden Clubkleding:

 

Clubkleding